Om Intira

Velkommen til Intira! 

Intira er en norsk nettbutikk med fokus på kvalitet og fornøyde kunder.

Intira startet opp med dåpskjoler og dåpstilbehør i 2013, men utvidet raskt med klær fra det danske barneklærmerket Me too. Me too designer fargerike og morsomme kvalitetsklær til barn i alderen 0-10 år. Høsten 2014 knyttet vi oss til en spennende svensk leverandør av dåpskjoler, Grace of Sweden. Grace of Sweden har prisbelønnet design og vi er stolte over å kunne tilby flotte dåpskjoler i høy kvalitet.

Vi er opptatt av at du som kunde er fornøyd med dine kjøp. Vi bruker derfor mye tid på å finne leverandører som vi er trygge på at leverer den kvaliteten vi ønsker, samt at vi vektlegger god og personlig kundeservice. 

Intira holder til i Follebu i Gausdal, ca 15 km nord-vest for Lillehammer. Vi har åpent etter avtale, slik at dere selv kan komme å se på klærne, eller for å hente varer som er bestilt i nettbutikken.

Følg oss på Facebook for informasjon og gode tilbud: Facebook.com/intiradåpskjoler

Dere har selvsagt 14 dagers angrerett på alle varer, men ta gjerne kontakt dersom dere lurer på noe angående produktene. Våre kjøpsbetingelser finner dere i sin helhet nederst på førstesiden

Ta kontakt på post@intira.no Vi svarer deg normalt sett innen 24 timer etter din henvendelse.

Intira AS har adresse Holsbakkan 115, 2656 Follebu

Orgnr: 920602541

Vi håper du blir fornøyd!